FisioInnova - Centre de Fisioterapia i Salut
21 maig 2022

PSICONEUROINMUNOLOGIA (PNI)

AITOR ALONSO

Em dic Aitor Alonso i estic especialitzat en Psiconeuroimmunologia Clínica. Ajudo persones a millorar i solucionar les seves patologies a través de la medicina integrativa.

Als 20 anys, després de finalitzar els estudis de Grau Superior en Educació Física, vaig decidir estudiar la carrera de Fisioteràpia i fer el salt a Barcelona.

Després de finalitzar la carrera, durant els següents 10 anys vaig acumular experiència Clínica i em vaig formar en diferents camps de l’abordatge de la salut, principalment al camp físic, nutricional i psicològic.

Va ser el 2010 quan per fi vaig dir, ¡EUREKA! Vaig trobar el que buscava:

LA ‘PSICONEUROIMMUNOLOGIA CLÍNICA (PNIc)’

El 2011 vaig muntar la meva consulta privada per poder ajudar persones amb patologies “cròniques” a recuperar la salut a través d’aquest enfocament.

La recuperació dels meus pacients aplicant la PNI va ser un abans i un després.

Durant els anys següents vaig anar creixent com a terapeuta amb l’ajuda de grans mentors i referents.

Per a la meva felicitat i la de les persones que he tractat, la meva història professional s’ha repetit durant aquests anys amb excel·lents resultats a Barcelona, ​​Mallorca i actualment Cantàbria.

Puc donar gràcies també de tenir pacients via online repartits per les ciutats on he viscut, la resta del territori espanyol i llatinoamèrica.

També continuo col·laborant a les consultes d’altres professionals de la salut aportant la meva visió integrativa.

A dia d’avui puc dir què juntament amb la meva família, la meva parella i els meus dos fills, que sóc feliç donant la millor atenció possible a persones com tu des de Cantàbria.

-Diplomatura de Fisioteràpia Escola Universitària Gimbernat (adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona-UAB), Sant Cugat del Vallès, Barcelona.

-Postgrau en Psiconeuroimmunologia Clínica i Evidència Científica Regenera, Barcelona Nutrició, suplementació i fisiologia per al tractament de malalties.

-Màster en Nutrició Humana i Dietètica: prevenció i tractaments de malalties UNED, Palma Mallorca.

-Curs d´especialització en Programació Neurolingüistica (PNL) Zentre, Florida Universitària, València (Espanya) Acreditat pel Departament de salut de València

-Curs de Dolor i Moviment, Neurobiologia del Dolor Escola del Dolor, Dr Arturo Goikoechea (neuròleg) i el seu equip, Vitòria (Espanya)

2013 Curs oficial de Trainner a Paleotraining (Entrenament Funcional) Paleotraining©, Airam Fernandez ., Girona (Espanya) Bases nutricionals i d’entrenament personal

Curs oficial de Coach&Clinic a Paleotraing Paleotraining©, Airam Fernandez, Girona (Espanya) Planificació nutricional, entrenaminet personal i clínica.

Curs de Manipulacions Miotensives de Columna i Pelvis Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Barcelona (Espanya) 2009–2010

Kinesiologia Aplicada a l’Apatar Locomotor Institut de Ciències de Fisioteràpia, Barcelona

Curs de Teràpia Manual de l’Abdomen Institut de Ciències de Fisioteràpia, Barcelona Institut de Ciències de Fisioteràpia, Barcelona

Grau Superior en Activitats Físic Esportives I.E.S. Institut Usandizaga Peñaflorida, Sant Sebastià