FisioInnova - Centre de Fisioterapia i Salut
24 abril 2020

PRESENTACIÓ

Ens dediquem de forma vocacional al tractament de lesions i disfuncions de l’aparell locomotor des de l’any 2003.

Tenint en compte sempre les causes del problema, aprofundirem en una història clínica completa i un diagnòstic específic per desxifrar la pauta terapèutica a seguir.

L’eficàcia del nostre treball es basa en els anys d’experiència, així com en la contínua formació per part d’un equip de terapeutes format per professionals sanitaris, col·legiats i amb titulació universitària.

La societat cada vegada està més conscienciada sobre la importància de cuidar-se i prevenir per evitar patir dolor, lesions o perdre qualitat en les activitats esportives o del dia a dia.

La fisioteràpia, com a part destacada d’aquest procés que busca millorar el benestar del pacient de manera tant rehabilitadora com preventiva, està evolucionant de forma exponencial en els últims anys.

En els darrers anys les especialitzacions dins de la fisioteràpia són múltiples, oferim servei de Salut per a la dona, amb tractaments de sòl pèlvic i tota l’esfera urogineconològica a nivell funcional.

Alhora donem dins de l’equip multidisciplinar un mètode d’abordatge integrador de sistemes, la Psiconeuroimmunologia (P.N.I). La salut de l’organisme depèn de la interacció conectada de sistema digestiu, hormonal, vascular… enfocat principalment per resoldre dolor i augmentar al màxim les capacitats físiques dels nostres pacients.